فرایند ثبت شرکت
فرایند ثبت شرکت
آیا شما هم به دنبال ثبت شرکت هستید؟ احتمالا اگر خواهان ثبت شرکت باشید نیاز دارید تا قدم به قدم بدانید که چطور می توانید صاحب یک شرکت شوید. برای ثبت شرکت باید اقدامات زیر را انجام دهید:
- ابتدا باید موضوع و هدف خود را برای ثبت شرکت مشخص کنید.
- سپس باید میزان سرمایه و هزینه ای که برای شرکت در نظر گرفته اید را تعیین کنید.
- حال به دنبال شریک باشید. به یاد داشته باشید که قالب شرکت برای تعیین تعداد شرکا اهمیت دارد.
- قالب مورد نظر خود را تعیین کنید. مثلا برای ثبت شرکت سهامی خاص باید 3 شریک حداقل با هم شرکت را ثبت کنند و برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود حداقل 2 شریک نیاز است.
- مرحله بعدی لزوم داشتن یک توافقنامه بین شرکا است که موضوعاتی مانند تقسیم سهام و یا نوع مشارکت و غیره را با هم توافق کنند.
- نام شرکت را انتخاب کنید. 5 نام به ترتیب اولویت باید در نظر بگیرید.
- در مرحله بعد باید شرکا مجمع عمومی موسسین را تشکیل دهند. این مجمع بین همه شرکا شکل می گیرد تا موضوعاتی مانند ساختار، نوع سهام، اظهارنامه، هیئت مدیره و غیره توافق شود. صورتجلسه ای در این مجمع تنظیم می شود که برای ثبت شرکت الزامی است و همه شرکا باید آن را تایید کنند.
- اعضا منتخب برای هیئت مدیره در قدم بعدی ثبت شرکت تشکیل جلسه می دهند و وظایف و اختیارات را در بین خود مشخص می کنند.
- حالا باید مدارک همه شرکا جمع آوری شود. به یاد داشته باشید که ممکن است موضوع شرکت نیاز به مجوز از نهادی خاص داشته باشد که باید تهیه کنید. یا اگر برای ثبت شرکت سهامی می خواهید اقدام کنید باید حداقل 35 درصد از مبلغ سرمایه را واریز و فیش واریز را نیز ضمیمه مدارک کنید.
- به سایت اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید و درخواست ثبت شرکت داده و اطلاعات را وارد کنید.
- موضوع بررسی می شود و در صورت تایید باید همه مدارک را به آدرس اداره ثبت شرکت ها ارسال کنید. اگر تایید نشد دلیل برای شما مشخص می شود تا اصلاح کنید.
- هزینه های ثبت شرکت را در مرحله بعدی باید واریز کنید.
- شرکت در اداره ثبت شرکت ها ثبت می شود و هزینه آگهی در روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار از شما دریافت و موضوع ثبت شرکت آگهی می شود
- حال باید کد اقتصادی دریافت کنید و برای فعالیت در قالب یک شرکت آماده باشد.
این فرایند کلی ثبت شرکت بود. به یاد داشته باشید که ریزه کاری ها و جزئیات حقوقی برای ثبت شرکت اهمیت زیادی دارند که نباید نادیده گرفته شوند. اگر در این خصوص اطلاعات لازم دارید حتما با کارشناسان معتبر حقوقی مشورت کنید.
آخرین دیدگاهها